Financieel Hypotheken

Hypotheken 2

single-property-websiteKopen of toch huren?

Kun je beter blijven huren of is het voordelig om een huis te kopen? En hoeveel hypotheek kun je dan aanvragen? Maak een afspraak met MOFIN om persoonlijke vergelijking tussen kopen en huren duidelijk te maken.

Huurhuis kopen?

Huur je een huis bij een woningcorporatie? Dan kan het gebeuren dat je een aanbod krijgt om jouw huurwoning te kopen. Maar ook als je niet bij een corporatie huurt is het mogelijk om een voormalige sociale huurwoning op de kop te tikken. Meestal zijn deze woningen helemaal gerenoveerd, waardoor je de eerstkomende jaren weinig omkijken hebt naar onderhoud. Soms is het ook mogelijk om een voormalige huurwoning met achterstallig onderhoud kopen. De vraagprijs is dan zeer laag, maar je bent wel verplicht om het huis op te knappen. Een huurhuis kopen van een woningcorporatie: hoe werkt het en waar moet je aan denken? Waar moet je op letten bij het kopen van je woning? Laat ons jou informeren in een eerste gratis gesprek voor hypotheek en aankoop woning.

Hypotheek zoeken

Speciaal voor mensen die voor het eerst een huis kopen heeft MOFIN een starterspakket ontwikkelt. Je wordt dan van A tot Z geholpen met uw hypotheek. Welke hypotheek is het beste voor mij? Wat worden mijn maandlasten? Maar ook: wat gebeurd er bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of bij overlijden?

MOFIN zorgt ervoor dat de hypotheekconstructie passend is, helpt met de keuze voor de juiste geldverstrekker en geeft je een volledig en overzichtelijk onderbouwt adviesrapport die cijfermatig inzicht geeft in jouw gehele financiƫle situatie nu en in de toekomst op basis van de huidige gegevens. 1 x per 2 jaar wordt je benaderd door MOFIN om een hypotheekcheck te doen en zo nodig het overzicht te wijzigen (zie nazorgvergoeding keuzes )

Een greep uit onze geldverstrekkers

Logo's MOFIN