Financieel Hypotheken

Zelf hypotheek afsluiten

Foto7

Foto8

Execution Only

De wet kent de term ‘execution only’. U weet dan welke hypotheek u wilt afsluiten, u hoeft geen advies meer. U vraagt alleen via MOFIN uw hypotheekofferte o.b.v. execution only aan met de laagste afsluitkosten! Wij begeleiden uw complete dossier tot aan de notaris, full service.

U weet wat u wilt, u wilt zelf beslissen. Via de dienstverlening ‘execution only’ bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij (ervaren) consumenten tegemoet die geen behoefte meer aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur. Execution only is bedoeld voor mensen die volledig op de hoogte zijn m.b.t. hypotheken en die besloten hebben welke hypotheekvorm, rente vaste periode en geldverstrekker het beste bij hen past. U bent, nadat de keuze voor het afsluiten of oversluiten van de hypotheek door uzelf weloverwogen gemaakt is, zelf verantwoordelijk. Er is dan sprake van execution only (zonder voorafgaand advies).

Is Execution Only iets voor u?

Bij het afsluiten van uw hypotheek of verzekering o.b.v. execution only, bieden wij u dus alleen het product van uw keuze aan, onder de voorwaarde dat de financiële dienstverlener van uw keuze één van onze businesspartners is. Wij kijken niet naar betere alternatieven, informeren u niet over de voor- en nadelen of over de fiscale gevolgen en voorwaarden. Wij bemiddelen alleen in de totstandkoming van de overeenkomst tussen u en de bank, verzekeraar, beleggingsinstelling of enige andere aanbieder van financiële producten. Uiteraard krijgt u van ons wel alle productinformatie die door de betreffende financiële dienstverlener wordt verstrekt en kunnen uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

Wat kan MOFIN voor jou betekenen?

Als u onderstaande vragen allemaal met een ‘JA’ kunt beantwoorden, dan is het afsluiten van uw hypotheek o.b.v. execution only wellicht de juiste manier voor u. Mocht dit niet het geval zijn, dan adviseren wij u uitdrukkelijk te kiezen voor hypotheekadvies. U moet dit zelf echter expliciet aan te geven. De kosten voor hypotheekadvies liggen hoger dan hypotheekbemiddeling zonder advies.

(1) ik ben volledig op de hoogte van de diverse hypotheekvormen en hypotheekmogelijkheden
(2) ik ben volledig op de hoogte van de diverse hypotheekrentes en rentevormen
(3) ik ben volledig op de hoogte van de fiscale wetgeving en regels omtrent hypotheken die van toepassing zijn
(4) ik ben volledig op de hoogte van de risico’s verbonden aan hypotheken en verzekeringen
(5) ik ben er van overtuigd dat mijn hypotheeklast past binnen mijn budget
(6) ik loop geen onverantwoord risico als gevolg van de door mij gemaakte of te maken keuze(s)

Wij begeleiden uw dossier alleen met het traject vanaf offerte uitbrengen tot de notaris. Wij geven u geen advies in keuze hypotheekproduct en aanverwante verzekeringen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze en acceptatie hypotheek bij onze geldverstrekkers.