Financieel Hypotheken

Specialisme

Specialisme Mortgage voor Expats en EU burgers, Duitslandhypotheken

Mortgage for Expats or EU
Buying appartment in the big cities ? Let me help you for the complete financial services

Voor woning Nederland grensstreken 50 km cirkel van Emmerich

Hypotheek lager dan 50% van de marktwaarde in 30 jaar annuitair aflossen Box 1, spaar kan in box 3 (dan rente niet aftrekbaar). Rente op te vragen. Notaris te Arnhem of via volmacht eigen notaris

 Duitslandhypotheek voor woning in Duitsland

Hypotheek tot 100% van de marktwaarde. Aflossen in overleg, annuitair box 1 of spaar box 3 (dan rente niet aftrekbaar). Rente 10 of 15 jaar vast. Notaris te Arnhem of via machtiging eigen notaris. Maak afspraak of voor meer specifieke info

Gratis diensten

Voorlopige teruggaaf belasting. Hulp bij starterslening regelen. Vergelijk energie, vaste woonlasten en huidige verzekeringen. Gespreide betaling mogelijk. Met NHG kunt u in 2016 niet meer lenen dan 102% van de marktwaarde van uw (aan te kopen) woning. In 2016 en verder wordt dit afgebouwd naar 100%. Betekent dat u de kosten die een huis kopen met zicht meebrengt uit eigen portemonnee moet komen. Voor bijvoorbeeld starters of gescheiden doorstromers is er gewoonweg even geen spaargeld. Maar kopen op basis van inkomen kan wel dan biedt MOFIN een oplossing om de advies en of bemiddelingskosten gespreid te betalen zodat u toch uw woning kunt kopen. Voor meer info maak een afspraak of mail ons.

Aankoopmakelaar & Startersspecialist

Wij kunnen u de service bieden voor een deel of geheel te begeleiden in de aankoop van een woning. Indien u uw hypotheek bij ons sluit is de aankoopservice gratis. Wilt u alleen begeleiding in de aankoop kan dat al vanaf 500 euro. Klik op deze link voor uitleg wat een aankoopmakelaar voor u kan doen. Maak een afspraak voor meer informatie.

Second Opinion

Heeft u één of meerdere offertes in bezit maar weet u niet zeker waar u goed aan doet? Heeft u de juiste verzekeringen aangeboden gekregen over werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, risico bij overlijden? Twijfelt u of een advies wel bij u past en denkt u zonder advies het zelf te doen? Heeft u teveel opties om een juiste keuze te kunnen maken? Neem contact met ons op. Via een afspraak kunnen wij u objectief en onafhankelijk duidelijkheid bieden. Wij verwerken het gesprek in een schriftelijk verslag zodat u altijd een overzicht bij de hand hebt.