Financieel Hypotheken

Pensioen & Vermogen

li
Foto7

Foto8Pensioen en Vermogen

Pensioen, vermogen en hypotheek zijn onlosmakelijk verbonden voor uw toekomst. Sparen, beleggen of aflossen? Wat zijn de huidige spaarrentes? Hoe hoog is de inflatie? Welke (netto) rente betaalt u voor uw hypotheek? Beter pensioen opbouwen of (hypotheeklasten) verlagen? Waar wilt u vermogen voor opbouwen? Heb ik een woekerpolis? Beter schenken of lenen aan kinderen? Hoe zit het met Box 3?

Dit zijn maar enkele vragen die bij vermogensopbouw en pensioen komen kijken. Graag kom ik bij u om alles op een rijtje te zetten om een duidelijk beeld voor u te maken hoe u er voor staat. Een verslag hiervan krijgt u binnen 1 week. Daarna kunt u kiezen of u een verkort of uitgebreid advies en/of bemiddeling wenst of u doet het zelf verder (zonder adviesrapport) bij MOFIN on line.

Advies in sparen en verzekeringen

Wij kunnen u adviseren en/of voor u bemiddelen in sparen, (lijfrente) banksparen, lijfrente verzekeren, beleggersrekeningen, kapitaalsverzekeringen met garantie, omzetten woekerpolis, deposito’s en vele spaarprodukten. Transparant advies, betrouwbaarheid en een lange duur van een relatie zijn voor u en mij essentieel.

Update blijven betreft fiscale wijzigingen, wet en regelgeving en productmogelijkheden is een harde eis en wens voor continuiteit voor een goed advies. Hiervoor zorg ik dat ik jaarlijks de schoolbanken bezoek. MOFIN is aangesloten en ingeschreven bij de AFM bij de franchiseorganisatie Financieel Zeker. Dit geeft mij de mogelijkheid om voor u onafhankelijk en het voordeligst bij o.a. de vermogensopbouwpartijen (zie rechts) te kunnen bemiddelen.

CONTACTBUTTON

links4_06

Voor alle berekeningen online of via externe sites kan sprake zijn van een indicatie. Voor een exacte berekening en inventarisatie maak hier een afspraak.