Financieel Hypotheken

Wie zijn wij

Foto7

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Een eerste kennismaking 

Ik ben Monique Hollander en werk onder de naam MOFIN.

Ik ben een gecertificeerd financiële adviseur op het gebied van hypotheken, vermogen en assurantiën en voldoe daarmee voor de uitoefening van beroep aan de strenge regelgeving van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Al meer dan 25 jaar ben ik actief in de financiële dienstverlening, w.o. bij enkele grootbanken. Gedurende de laatste 10 jaren functioneer ik als zelfstandig en onafhankelijke adviseur/ondernemer in hypotheken, assurantiën en makelaardij.

Tijdens deze periode heb ik in Hilversum een makelaardij en een financieel adviescentrum als zelfstandig ondernemer gerund, waarbij de kwaliteit van het advies en het vertrouwen met de klant te allen tijde hoog in het vaandel stonden.
Van 2010 tot en met 2013 ben ik actief geweest bij een grootbank in de Randstad.

Echter, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom ben ik in 2014 weer werkzaam als zelfstandig ondernemer en geef ik kwalitatief en duurzaam advies met betrekking tot:

* Hypotheken
* Wonen (o.a. begeleiding bij aankoop van woning)
* Verzekeringen
* Pensioenen
* Toekomstvoorzieningen
* Vermogensopbouw 

Nog meer dan ooit ben ik mij ervan bewust dat een goede vertrouwensrelatie met de klant de basis is van een hoogwaardig en duurzaam advies. Een klanttevredenheidsonderzoek maakt daarom onderdeel uit van mijn advisering.
Door mijn nieuwe wijze van werken vanaf 2014, waarbij de bedrijfskosten relatief laag worden gehouden, kan ik zonder dat de kwaliteit van het advies in het geding komt, zeer concurrerende offertes aanbieden.

Ben u een starter op de huizenmarkt, een doorstromer, een ondernemer of zzp’r, een DGA, een expat, een gepensioneerde, of een ‘doe het zelfer’?
Afhankelijk van uw behoefte en financiële armslag kan het advies uiteenlopen van gedeeltelijke tot volledige ondersteuning.

Een maatwerkadvies, kwalitatief en duurzaam op basis van uw persoonlijke wensen.

Afspraak maken voor een tweede kennismaking? klik hier om een afspraak te maken

Bij u thuis, op het bedrijf c.q. werk? Bel 06-20447181

Wat zijn de extra’s die MOFIN gratis kan leveren

  • Voorlopige teruggaaf IB.
  • Advies rondom de aan- of verkoop van uw woning, what to do and not to do.
  • Begeleiding bij het aankooptraject.
  • Nazorgcheck met verkort verslag.
  • Hulp bij een starterslening via de Gemeente en de SVN.
  • Vragen per email of chat is vrij van charge.
  • Second opinion van uw offertes, verzekeringen en vaste lasten zoals energie.
  • Renteverlenging.

Indien er belangrijke wijzigingen zijn in uw situatie en het nodig is om uw hypotheek of  verzekeringen om te zetten of extra af of over te sluiten wordt een uurtarief van 90 Euro of vast tarief berekend.

Voor vragen kunt u mij per e-mail, skype of per telefoon bereiken en krijgt u binnen 24 uur reactie.

Zie ook nazorgabonnementen bij downloads.
Zie ook wat kunt u verwachten van uw adviseur bij downloads.
Zie ook onze dienstverleningsdocumenten bij downloads.

Advies

Een door MOFIN gegeven advies wordt altijd vooraf door de deskundige mid-office van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan de wensen en mogelijkheden van u en of het advies voldoet aan de wet- en regelgeving.

Hiermee bent u gegarandeerd van een goedgekeurd financieel advies.

Via Financieel Zeker heeft MOFIN toegang tot een groot aantal aanbieders van financiële producten en is daarmee volledig onafhankelijk in de keuze welk financieel product het beste past bij de situatie en wensen van iedere relatie.

MOFIN hoeft door haar onafhankelijkheid in de keuzes van meer dan 25 geldverstrekkers en 30 verzekeraars niet voor eigen parochie te preken. Door een evenwichtige beoordeling en vergelijk van de beste aanbieders maakt MOFIN samen met haar relatie een juiste keuze die is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Elk advies wordt afgesloten met een adviesrapport waarin de relatie een helder en transparant inzicht verkrijgt en de besluitvorming wordt beargumenteerd.

MOFIN is een aangesloten onderneming onder de deskundigheidsverantwoordelijkheid van Financieel Zeker